Дорадо в клярі

Дорадо в кляре
Любителі рибних страв, безсумнівно, знають прекрасні смакові якості такої риби як дорадо. Ця середземноморська риба має дуже ніжний і тонкий смак, в ній зовсім мало кісток і досить багато корисних елементів. Завдяки цьому, у багатьох країнах, вона вважається делікатесною і користується великою

Суп вішісуаз

Суп вишисуаз
Суп вішісуаз — це різновид цибулевого супу, який своїм походженням так само зобов’язаний французькому кухареві. Основу цієї страви складають ріпчаста цибуля і цибуля-порей. Його особливістю є його консистенція — це не звичайний рідкий суп, а суп крем-пюре. Як і всі літні супи

Антрекот під соусом

Антрекот под соусом
Ця страва, як і багато інших, походить з французької кухні і в перекладі з французької позначає «м’ясо між ребрами». Для приготування цієї класичної м’ясної страви найчастіше береться яловичина, яка обробляється і смажиться на сковороді до рум’яної скоринки. Шматочки антрекота заливають різними видами

Салат «Цезар»

Салат Цезарь
Дуже популярний і давно улюблений усіма салат «Цезар» являє собою страву північноамериканської кухні. Його смак відомий багатьом шанувальникам, хоча і різноманіть рецептів цього салату безліч. Класичний варіант салату складається з оливкової олії, сиру, листя салату, шматочків підсмаженого хліба. Для більшої ситності в

Грінки з козячим сиром

Гренки с козьим сыром
Козячий сир, обсмажені скибочки французького багета, ніжне листя зеленого салату, ось основні компоненти цього чудесного смаколика. Таке оригінальне блюдо вимагає не так багато часу на приготування і володіє вишуканими смаковими якостями. Свіжість зелені тонко підкреслює ніжний смак сиру і духмяний аромат підсмажених

Крок Мадам

Крок мадам
Сендвіч Крок мадам — страва французької кухні. Вона являє собою скибочки бутерброда з сиром і шинкою запечені в духовці. Зверху на такий бутерброд кладуть смажене яйце — яєчню. До чудового, хрусткого сендвіча часто додають різну зелень — виходить освіжаючий і насичений смак.